Hej och välkommen till AssistApp!

Vad är AssistApp?

  • AssistApp utbildar och informerar om mobiler och surfplattor som hjälpmedel.
  • Vi är oberoende av alla utvecklare och säljer inga egna appar eller mobiler.
  • Vi har en databas över hjälpmedelsappar till mobiler och surfplattor där du kan söka.
  • Till ditt konto kan du koppla olika prenumerationer med mer information och instruktioner för olika hjälpmedelsappar. Läs mer här.

Kontakta oss om du har några frågor.

Här är vi som jobbar med AssistApp

Stacks Image 1018
Tina Wiman började programmera när hon var åtta år men sadlade om vid 25 och blev föreläsare och skribent i stället.

Tina utbildar om tydliggörande pedagogik och om mobilen som hjälpmedel. Hon är ansvarig för hemsidan och de tekniska lösningarna på AssistApp.se.

Tina kallar mobilen för sin förlängda hjärna och tar med den vart hon går. Hon älskar ny teknik och kastar sig med barnslig förtjusning över nya appar och mobiler att testa.

När du ser ett av våra webinarier är det ofta Tinas röst du hör. Det är inget sammanträffande. Tina pratar mycket, ofta och gärna.
Stacks Image 1020
Sara Kvist är specialiserad på kognitivt stöd och har använt mobilen som hjälpmedel sedan apparnas barndom. Hon är också ekonom och mamma till barn med särskilda behov.

Sara föreläser, utbildar och handleder om mobilen som hjälpmedel. Dessutom håller hon ordning på alla apparna i databasen Hitta appen (och på Tina).

Sara har hand om bokningar av föreläsningar och kurser, så kontakta henne gärna med frågor och funderingar.

Sara har enligt egen utsago alldeles för få surfplattor. Det är inte helt enkelt att förstå vad hon menar. Hennes liv kanske inte kan bli komplett utan den senaste versionen av iPad?
© 2011-2013 Tina Wiman
42matters Search API E-post